Telefonische verkopers outbound B2B B2C // geheel Nederland – Qjobs BV – Emmen

  • Emmen

Qjobs BV

We zijn landelijk voor diverse opdrachtgevers opzoek naar Telefonische Verkopers sales B2B en B2C projecten. Voor o.a. De regio’s: Alkmaar, Amsterdam, Smilde, Elst, Boxtel, Utrecht, Deventer, Noord-Holland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, ook thuiswerk mogelijkheden.

Taakomschrijving

We zijn landelijk voor diverse opdrachtgevers opzoek naar Telefonische Verkopers sales B2B en B2C projecten. Warme leads, koude leads, verkopen van advertenties, energie, IT-producten, goud, onroerend goed, van afspraken plannen van vertegenwoordigers, B2B, B2C. Van jong (studenten) en oud, minder en meer ervaren.

Functie-eisen

Heb je een passie voor alles wat zich bezig houdt met sales? Ben jij ambitieus, ondernemend en altijd commercieel ingesteld? Wil je in een hecht team werken, waarbij persoonlijke groei in het algemeen belang altijd centraal staat? Dan ben jij misschien de collega waar wij naar op zoek zijn.

Procedure

We bieden langdurige contracten met goede voorwaarden.

Interesse? Solliciteer en start direct!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...