Aanpakkers – Regio Noord-Oost B. V. – Klazienaveen

Regio Noord-Oost B. V.

Wij zijn altijd op zoek naar aanpakkers en schoolverlaters!Wil jij graag aan de slag, maar weet je niet wat je wilt gaan doen? Neem dan contact op met ons. Wij hebben een baan die goed bij jouw past!Voor vervoer proberen we altijd een passende oplossing te vindenCursussen of VCA zijn via ons te behalen en worden ook door ons vergoed.Wij zoeken altijd naar mensen uit o.A Drenthe, voor de volgende sectorenBouwInfraSchoonmaakFabriekAutomotiveHorecaWat wij zoekenJe mag graag aanpakken en bent collegiaalJe hebt doorzettersmentaliteit en bent gemotiveerdJe hebt zin om een leuke baan te vinden die bij jou pastJe hebt een flexibele instellingWat wij biedenLoon conform CAOWanneer nodig auto van de zaakWerken met het beste materiaal in de beste werkkledingBouwvakfeest en kerstborrelGrote kans op vaste aanstellingLijkt het jouw leuk om in één van deze sectoren ervaring op te doen, neem dan snel contact met ons op!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...