Elektromonteur Brandmeldinstallaties in Drenthe – Technisi – Emmen

  • Emmen

Technisi

terug naar vacature overzicht

Functie omschrijving

Voor een grote opdrachtgever actief in de sprinkler- en brandmeldinstallaties zijn wij op zoek naar meerdere elektromonteurs in en rondom Emmen. Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, programmeren en inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties. Het is de bedoeling dat je aanpassingen gaat maken aan nieuwe installaties en bestaande systemen. Dit gebeurt zowel zelfstandig als ook in teamverband op verschillende plekken door heel Nederland. Het merendeel van onze projecten plaatsvindt in de Randstad. Hierbij worden hotelovernachtingen in de buurt van de werkzaamheden voor je geregeld en vergoedt.

In deze functie houd je je bezig met alle elektrotechnische werkzaamheden rondom de sprinkler- en brandmeldinstallaties. Deze variëren van het prefabriceren van schakelkasten en brandmeldcentrales tot het op project locatie monteren en aansluiten van diverse apparatuur. Je bewaakt uiteraard de voortgang van de geplande werkzaamheden en onderneemt actie bij stagnatie. Hierbij wordt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht. Het is voor de functie verder erg belangrijk dat je makkelijk kunt communiceren met zowel klanten als collega’s.

Functie eisen

MBO3-diploma, in de richting Elektrotechniek;
Relevante werkervaring;
Rijbewijs B;
VCA-VOL, of bereid dit te behalen;
Extra interesse in kandidaten met een van de volgende diploma’s: Installatiedeskundige BMI, Onderhoudsdeskundige BMI en/of Beheerder BMI.

Aanbod

Salaris € 2.600 tot € 3.300;
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Flexibele werktijden;
Opleiding, coaching en training on the job.

Solliciteren:

Mijn naam is Ivo Ahlers en samen kijk ik graag met jou naar de mogelijkheden omtrent deze vacature en/of andere carrière kansen. Voor vragen kan je mij bellen of appen naar 06 206 540 94 of uiteraard mailen naar [email protected]

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...