Management Assistent – Secretary Plus – Emmen

  • Emmen

Secretary Plus

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het ondersteunende vak? Snel schakelen, vooruitdenken en overzicht creëren zijn kernwoorden die deze Management Assistent rol in Emmen omschrijven. Krijg jij hier energie van en leef je op in een dynamische, internationale omgeving? Solliciteer dan gauw!Als Management Assistent ondersteun je de Office Support Manager. Je ondersteunt met name op HR-gebied. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Administratieve HR-werkzaamheden; Verzorgen en verbeteren van de onboarding van nieuwe medewerkers; Controleren vande urenregistratie; Verwerken van ziekte en verlofaanvragen in het systeem. Daarnaast is de Office Support Manager voor vele andere zaken verantwoordelijk binnen de organisatie. Waar nodig ga je haar daarbij ondersteunenKortom: Het is een variërende, nieuwe functie waarin eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...