Parttime Apothekersassistent Emmen – Medi Interim – Emmen

  • Emmen

Medi Interim

Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde apothekersassistent in Emmen. Als apothekersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt van de apotheek en zorg je ervoor dat patiënten de juiste medicijnen en informatie ontvangen. Je geeft de patiënten advies over de werking van geneesmiddelen, de bewaarmethode, bijwerkingen en de manier waarop het gebruikt moet worden. Daarnaast ben je bezig met het invoeren van recepten, het bijhouden van de administratie en het beheren van de voorraad. Als apothekersassistent vind je het leuk om veel sociaal contact te hebben en werk je veel met collega’s samen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...