Projectleider Bouwkunde – DIT Personeel – Emmen

  • Emmen

DIT Personeel

Over de functie
Ga aan de slag als Projectleider Bouwkunde! Voor verschillende middelgrote, complexe projecten in de utiliteit zorg jij als leidinggevende voor een goede afronding. In deze functie heb jij van A tot Z de leiding over jouw projecten, van het initiatief tot en met de nazorg. In deze functie kun jij jouw passie voor bouwkunde en het realiseren van klantwensen combineren.

Het takenpakket Projectleider Bouwkunde is in het kort;

Verzorgen van de inkoop voor de projecten;
Verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit en kwantiteit van het werk;
Personeel aansturen en coachen;
Uitvoeren van de werkvoorbereiding;
Planning aansturen en budget- en voortgangsbewaking;
Contacten onderhouden met alle belanghebbenden.
Opdrachtgever: De opdrachtgever is een gerenommeerde bouwpartner met een goede naam in de regio. Het bedrijf heeft mooie bouwprojecten binnen de woningbouw en utiliteit op de planning. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer. De werktijden zijn van 07:00 – 16:00 uur.

Over jou
Als Projectleider Bouwkunde pas jij bij deze functie met jouw uitgebreide kennis van bouwkunde. Jij blijft op de hoogte van nieuwe producten en methodes. Daarnaast beschikt je als projectleider over overtuigingskracht, sterke communicatieve vaardigheden en heb je natuurlijk overwicht. Het is belangrijk dat jij een coachende manier van leidinggeven hebt.

Daarnaast wordt van jou gevraagd:

Bouwkundige opleiding (HBO werk- en denkniveau);
Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
Commercieel ingesteld, communicatief vaardig en coachende vorm van leidinggeven;
Aanvullende diploma’s of certificaten richting projectleiderschap is een pré.

Wat wij jou bieden
Wij bieden vakkrachten een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt gewaardeerd en dit verhoogt jouw werkplezier. Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden binnen jouw favoriete werkgebied. Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding.

Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

Bruto maandsalaris tot €4500,-;
Aanvullende voorwaarden op basis van de CAO Bouw;
Alle benodigdheden om jouw functie goed uit te kunnen voeren, zoals leaseauto, telefoon en laptop.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...