Technisch Inkoper omgeving Klazienaveen – Technisi – Emmen

  • Emmen

Technisi

Functieomschrijving

Als Technisch Inkoper ben je onder andere actief in het bestellen en het goed afhandelen van diverse voornamelijk technische materialen. Hierbij schakel je tussen verschillende belanghebbenden en ben je op de achtergrond actief bezig met het uitbouwen en het in kaart brengen van het leveranciersnetwerk. Hierbij ben je scherp op de marktontwikkelingen en ga je , waar mogelijk, in onder handeling over prijsafspraken. Door in deze roerige tijd oplossingsgericht te denken beschik je over de kennis om eventuele alternatieven voor bepaalde cruciale materialen te realiseren.

Functie-eisen

Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
Minimaal 2 jaar werkervaring als inkoper in een technische omgeving;
Een specifieke inkoopopleiding, bijvoorbeeld NEVI is een pré;
Kan goed met een ERP-systeem overweg;
Kan uitstekend in het Nederlands, Duits en Engels spreken en schrijven;
Je functioneert goed zowel zelfstandig als in teamverband.

Aanbod

Een bruto salaris tussen €2800 – €3800, afhankelijk van je ervaring;
27 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
Pensioenopbouw Stipp;
Doorgroeimogelijkheden binnen hetzelfde concern;
Reiskostenvergoeding conform CAO.

Opdrachtgever

Voor onze toonaangevende relatie, nationaal en internationaal actief in het ontwikkelen en fabriceren van klant specifieke machines, zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Inkoper. Dit is vanwege een vrijgekomen positie op de productielocatie in de omgeving van Klazienaveen. In deze productielocatie bouwen ze binnen een werkomgeving met collegiale sfeer van top tot teen hoogwaardige machines.

Contact

Ben jij de Technisch Inkoper die wij zoeken? Mijn naam is Ivo Ahlers en samen kijk ik graag met jou naar de mogelijkheden en/of andere carrière kansen. Voor vragen kan je mij bellen of appen naar 06 206 540 94 of uiteraard mailen naar [email protected]

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...