VBA Van Braak Accountants Zoekt Naar Junior AssistentAccountant in Emmen – VBA Van Braak Accountants – Emmen

  • Emmen

VBA Van Braak Accountants

Junior AssistentAccountant-VBA Van Braak Accountants
OpleidingsniveauHBOPlaatsDrachten, Emmen, Holten, Marum, Tiel en ZuidbroekGepubliceerd op02-01-2022Heb jij je HBO-opleiding richting accountancy (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving om jouw carriere vliegend te starten? Ligt jouw uitdaging bij het voeren van administraties en opstellen van de perfecte jaarrekening? En ligt jouw ambitie bij advisering en krijg je energie van fiscale zaken en maatwerk adviezen? Kortom; wil jij de kans krijgenom je snel te kunnen ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!Dit ga je doenDe werkzaamheden die je uitvoert staan allemaal in het teken van de financiele administratie van jouw klanten. Dit vormt de basis; vanuit hier controleer je waar nodig, stel je aangiften op en stel je jaarrekeningen samen. Van Braak Accountants onderscheidt zich door vooraan te staan in (fiscale) advisering. Binnen ons kantoor gaan we tot het uiterste om onze klanten van een maatwerk advies te voorzien. Op deze manier zijn we absolute winnaars in het besparen van belasting!We helpen je je cijfermatige kennis en analytisch vermogen zo in te zetten, dat je in iedere jaarrekening kansen ziet om je klanten te adviseren. Krijg je energie van klantcontact en wil je doorgroeien naar adviseur? De samenstel en advieswerkzaamheden zijn bij ons niet gescheiden, waardoor je van ons direct de kans krijgt je te ontwikkelen tot adviseur!Bij Van Braak Accountants kun je ongewoon jezelf zijn. Voor onze klanten maken wij echt het verschil! In al onze functies, zijn wij geen mensen aan de zijlijn, maar ondernemers die ervaring en visie willen overbrengen. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed!Jouw taken zijn onder andere:Zelfstandig voeren en begeleiden van financiele administraties.Samenstellen van jaarstukken en andere financiele verslagen.Verzorgen van fiscale aangiftes.Voorbereiden en uitwerken van adviezen.Commerciele klantcontacten.Dit breng je meeWe zoeken in een nieuwe collega iemand met het navolgende profiel:(Bijna) Afgeronde opleiding HBO Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD.Meer dan gewone fiscale interesse.Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (inclusief stages).Nauwkeurig, analytisch, communicatief en klantgericht.Binnen ons team werk je zelfstandig.Gedreven, leergierig en bereid tot het volgen van opleidingen (doorleren of afstuderen binnen ons kantoor behoort tot de mogelijkheden!).Dit krijg je van onsVan Braak Accountants is een groeiende organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling.Wanneer we beide overtuigd zijn van de klik, dan gaan we wat ons betreft snel een vast dienstverband aan. Commitment; daar houden we van!Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams echt samenwerken. Samen kom je verder en bereik je de beste resultaten.Over Van Braak AccountantsVan Braak Accountants is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van onze clienten. Wij doen dit vanuit onze vestigingen in Drachten, Marum, Holten, Scherpenzeel, Tiel, Texel, Veenendaal, Vught, Zuidbroek, Schalkhaar en Emmen.Onze organisatie telt ruim 200 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. Wij hebben onze eigen Van Braak Accountants Academy en zijn door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB) gecertificeerd voor het geven van permanente educatie (PE) plichtige opleidingen.De Van Braak Accountants Academy biedt onze medewerkers steeds weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om zich te blijven ontwikkelen. De veranderende wet en regelgeving volgen wij uiteraard op de voet, zodat wij onze clienten adequaat kunnen adviseren. De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carriere van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...