Machinist Bosbouw – Actief Werkt! – Exloo

  • Exloo

Actief Werkt!

Deze opdrachtgever is op zoek naar een machinist die overweg kan met een mobiele- en of rupskraan. De werkzaamheden bestaan uit het opstapelen van boomstammen voor Staatsbosbeheer. De werkzaamheden zijn in de 3 noordelijke provincies en af en toe in de polder. Met de sorteergrijper worden de boomstammen opgestapeld in het bos, of op een vrachtwagen geladen.

Je hebt ervaring als kraanmachinist en kan de machine zorgvuldig en met beleid bedienen. Tevens zorg je dat aan het einde van de dag de machine netjes wordt achtergelaten en loop je de hydrauliek langs.

De werkzaamheden starten zo snel mogelijk en duren tot en met maart 2023.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...