Elektromonteur Woningbouw – Actief Werkt! – Emmen

  • Emmen

Actief Werkt!

Ben jij de elektromonteur wiens hart sneller gaat kloppen van het werken in de woningbouw? Reageer dan snel!

Werken aan een grote nieuwbouwklus, een mooie renovatieklus of juist als monteur werkzaam zijn in de service en onderhoud. Als elektromonteur woningbouw houdt je je op verschillende locaties voornamelijk bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van elektrotechnische installaties. Hierbij moet je denken aan het maken van sleuven in muren door kappen en slijpen, het aanleggen van kabel en buis installaties, het installeren en onderhouden van meterkasten, ketels, verlichting en meetapparatuur.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...