Event Support Medewerker – Olympia – Emmen

  • Emmen

Olympia

Jij beschikt over een flexibele en klantgerichte houding. Dit maakt dat jij die Medewerker Eventsupport bent waar wij naar op zoek zijn Binnen deze functie wordt jij ingezet om te ondersteunen bij de leukste evenementen. Je help bij de op- en afbouw en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor de organisator voor ons betaalsysteem. Je hebt acces tot alle area’s, dus je komt bij events op locaties waar je normaal gesproken als bezoeker zelden komt. Je zorgt voor het aansluiten van het betaalsysteem, levert support en zorgt ervoor dat het systeem wordt afgebroken. Hoe je dit precies moet doen, leer je op de werkvloer en op onze eigen training locatie. Dit betekent wel dat je in het evenementen seizoen (april t/m augustus) regelmatig in het weekend aan het werk bent. Doordat deze functie voornamelijk op vrijdagavond en in de weekenden uitgevoerd wordt, is deze goed te combineren met bijvoorbeeld: een andere baan of een studie. Zie jij jezelf al helemaal terug in deze functie? Bekijk dan ook nog snel de onderstaande eisen en het aanbod

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...