Facilitair medewerker zwembad Gemeente Emmen – Maandag Managed Services B.V. – Nieuw-dordrecht

Maandag Managed Services B.V.

Dit ga je doen Mensen helpen en ondersteunen is al een beloning an sich, maar hiervoor ook nog eens beloond worden met een brutosalaris van € 14,- per uur en ploegentoeslagen. Daar zegt toch niemand ‘nee’ tegen? Zeg ‘ja’ en ga aan de slag namens de gemeente Emmen bij een zwembad. Wat jij nog meer mag verwachten van deze functie, vraag je? Dat lees je allemaal verderop in deze vacature. Lees dus vlug verder Uitzendbureau Manpower zoekt een facilitair medewerker voor de gemeente Emmen. Namens de gemeente Emmen werk jij als facilitair medewerker bij een zwembad. Hier heb jij twee belangrijke taken: enerzijds ben jij de host en communicatiepersoon voor de gasten. Anderzijds verzorg jij schoonmaakwerkzaamheden en zie jij toe op veiligheid en hygiëne. Dit krijg je Brutosalaris van € 14,- per uur Parttime baan op oproepbasis tussen de 10 en 20 uur per week Ploegentoeslagen bovenop jouw salaris, afhankelijk van de dag en dienst die jij werkt Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy Dit neem je mee Ten minste een mbo denk- en werkniveau Een geldig BHV- en EHBO-diploma Bereidbaarheid om te werken in een warme werkomgeving met een hoge luchtvochtigheid Beschikbaarheid van minimaal 10 uur per week Dit is niet verplicht, maar heb jij al ervaring als facilitair medewerker, garderobemedewerker of vergelijkbaar? Dan is dit zeker een pluspunt Laat de gemeente Emmen niet langer wachten en solliciteer vandaag nog Dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op Hier ga je werken Jij gaat werken bij gemeente Emmen. De organisatie telt ruim 1.000 medewerkers. Jouw collega’s hebben verschillende talenten, maar zijn over het algemeen nuchter en pragmatisch. Gemeente Emmen staat onder andere voor daadkracht en verbinding. Sluit jij je ook aan? Uiteraard vertellen wij jou graag meer over de gemeente Emmen en deze functie tijdens een persoonlijk gesprek. Werktijden In deze parttime functie werk jij op oproepbasis tussen de 10 en 20 uur per week, van maandag tot en met zondag.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...