Operators omgeving Emmen – Manpower B.V. – Nieuw-dordrecht

Manpower B.V.

Dit ga je doen Heb jij een operator A of B diploma op zak? Geweldig Nog geen diploma op zak, maar wel al ten minste een jaar werkervaring als operator? Minstens zo geweldig In beide deze gevallen is Manpower op zoek naar jou, want wij zoeken meerdere operators in regio Emmen Wij werken met veel verschillende leuke bedrijven samen, daarom kunnen wij jou ook altijd snel helpen met jouw nieuwe baan. Voor welke werkgever jij dus aan de slag gaat staat nog niet vast, maar houd rekening met een brutosalaris tot wel € 16,- bruto per uur waar ook nog eens ploegentoeslag bovenop komt Lees gauw verder om meer te weten te komen en solliciteer vandaag nog Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere operators voor verschillende bedrijven in de omgeving van Emmen. Als operator bij een van onze vele opdrachtgevers garandeer jij dat de productielijnen soepel blijven lopen. Dit doe je door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat er voldoende grondstoffen op voorraad aanwezig zijn en dat het product verplaatst kan worden wanneer het gereed is. Daarnaast bedien jij ook verschillende machines, verhelp jij (indien mogelijk) storingen en pas jij diverse instellingen aan. Lekker, toch? Die afwisseling? Het ene moment sta jij middenin het productieproces en het andere moment overzie en bewaak jij juist het proces hiervan Dit krijg je Salaris tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur Ploegentoeslag tussen 13,3% en 30% over ieder gewerkt uur Reiskostenvergoeding conform cao opdrachtgever Parttime en fulltime mogelijkheden vanaf 32 tot 40 uur per week Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken Kans op een direct contract bij jouw nieuwe opdrachtgever, bij goed functioneren Gratis online trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy Dit neem je mee Ten minste een Operator A of B diploma of een jaar werkervaring als operator, procesoperator, machinebediener, mechanische operator of vergelijkbaar Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week Beschikt bij voorkeur over eigen vervoer om op de werklocatie te komen Bij voorkeur enige werkervaring als procesoperator of mechanisch operator Zie jij een nieuwe uitdaging in de productie wel zitten? En ben jij benieuwd bij welke bedrijven jij aan de slag kan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog Dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op Hier ga je werken Jouw exacte werkgever staat nog niet vast, want Manpower werkt voor deze vacature samen met verschillende bedrijven. Aan de hand van jouw wensen, kwaliteiten en beschikbaarheid kijken wij samen met jou naar welk bedrijf het best bij jou past Werktijden De exacte werktijden worden dus ook later duidelijk, maar houd er rekening mee dat operators veelal in ploegendiensten werken. Uiteraard mag je hierbij rekenen op fijne bijbehorende toeslagen tot wel 30% per uur bovenop jouw brutosalaris.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...