Productiemedewerkers regio Emmen – Manpower B.V. – Nieuw-dordrecht

Manpower B.V.

Dit ga je doen Weet je niet precies wat je zoekt, maar weet je wel dat het iets moet zijn waar je met je handen aan de slag kunt? Goed nieuws Manpower helpt jou persoonlijk aan een nieuwe, maar vooral geschikte baan. Overweeg de functies technisch productiemedewerker, assemblage medewerker of zelfs schoonmaker en je zult versteld staan van de mogelijkheden. Lees nu de vacature door en laat je helpen aan een geschikte baan Uitzendbureau Manpower is per direct op zoekt productiemedewerkers voor verschillende bedrijven in regio Emmen. Manpower koppelt jou persoonlijk met het bedrijf dat het best bij jouw wensen, beschikbaarheid en kwaliteiten past. Zo ga je bij de ene opdrachtgever aan de slag als productiemedewerker en bij de andere als assemblagemedewerker. Ook technisch productiemedewerker en schoonmaker staan op het menu, dus de keuze is zeker reuze. Je kunt in deze functies denken aan een takenpakket bestaande uit: Lezen van tekeningen Assembleren van installaties Inleggen van metalen onderdelen Stansen van onderdelen met behulp van een pers Vastschroeven van onderdelen (installeren van een motor in een verwarmingsketel bijvoorbeeld) Dit krijg je Brutosalaris tussen € 11,50 en € 15,40 per uur Reiskostenvergoeding Ploegentoeslag variërend van 10% tot 21% extra per uur Parttime en fulltime baan van 8 tot 40 uur per week Pensioenopbouw via Manpower na acht gewerkte weken Kans om direct op contract te gaan bij veel van de opdrachtgevers Gratis online trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy Dit neem je mee Minimaal een mbo niveau 2 diploma in een technische richting of ten minste zes maanden ervaring in een technische functie, zoals productiemedewerker, assemblage medewerker of vergelijkbaar Beschikbaarheid van minimaal 8 uur per week en de bereidheid om in ploegendienst aan de slag te gaan Kom er nu achter voor welke bedrijven jij aan de slag kunt gaan Solliciteer vandaag nog en dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op Hier ga je werken In regio Emmen staan er een hoop bedrijven te springen om productiemedewerkers zoals jij Door de korte lijntjes met deze bedrijven wordt jij aan de hand van jouw wensen, kwaliteiten en beschikbaarheid zo aan een nieuwe baan geholpen Werktijden Waar je ook komt te werken, jij gaat werken volgens reguliere werktijden. Dit zijn over het algemeen ploegendiensten, maar kunnen ook dagdiensten zijn.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...