Werkvoorbereider – USG Engineering – Emmen

  • Emmen

USG Engineering

Heb jij ervaring met het werken in systemen, heb je graag contact met klanten en word jij blij van multitasken? Dan is dit wellicht de baan voor jou. Als werkvoorbereider zorg je voor de technische voorbereiding en administratieve afhandeling van klant gerelateerde en projectmatige kleinverbruik aansluitingen (o.A. nieuwbouw, verlagingen/verzwaringen, openbare verlichting en laadpalen). De administratieve werkzaamheden waar je onder anderen mee te maken zult krijgen, zijn bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen en QuickScans en het beoordelen van bodemrapportages. Je hebt tijdens je werkzaamheden veelvuldig telefonisch contact met de aannemerij en klanten. Omdat je zoveel contact hebt met interne en externe partijen is het belangrijk dat je je werk nauwkeurig uitvoert en dat je duidelijk bent in je schriftelijke en mondelinge communicatie. Ook zal je regelmatig te maken krijgen met situaties waarin je aannemers of klanten moet overtuigen van onze werkwijze, een mooie uitdaging!

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...