Calculator W – Voort – Emmen

  • Emmen

Voort

Wat jij doet Als calculator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig calculeren van W-installaties binnen de woningbouw en appartementenbouw. Dit betreft de volgende diciplines: · CV installaties · Mechanische ventillatiesystemen · Sanitair installatie · Gas installatie · Waterleidingsystemen · Hemelwaterafvoeren Ben jij het? Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen breng jij een aantal zaken met je mee: · Kennis/affiniteit met W-installaties. · Kennis van Sytess is een pré. · Cijfermatig inzicht Wat wij bieden Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder Je krijgt van ons: · Een mooie baan bij onze opdrachtgever; · Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche; · 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken; · De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s; · Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien; · Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus; · 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever). Waar jij werkt Deze organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen die ze hebben binnen hun bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een prettige en informele werksfeer in het team van 25 mensen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...