Dringende behoefte aan Teamleider Vleeswarenlijn in Luba – Luba – Emmen

  • Emmen

Luba

Teamleider Vleeswarenlijn-Luba
Teamleider Vleeswarenlijn-Luba
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als teamleider in een productieomgeving? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels? Reageer dan snel!Over het werk Als productieteamleider ben je veel op de werkvloer te vinden om de werkprocessen en productielijnen zo goed en efficient mogelijk aan te sturen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat elke dag alle orders, nauwkeurig, kwalitatief en op tijd geproduceerd worden. Je bent direct leidinggevende van een team productiemedewerkers aan de vleeswarensnijlijn. Je zorgt voor de planning van het aantal medewerkers en begeleidt deze medewerkers tijdens hun werkzaamheden. De kwaliteit is erg belangrijk, hier hou je dan ook toezicht op. Als het nodig is spring je bij op de vleeswarensnijlijn. Ook ben je verantwoordelijk voor de overdracht aan de teamleider van de volgende ploeg en maak je productieresultaten van je team inzichtelijk. Met je collega-teamleiders werk je nauw samen en communiceer je dagelijks over de productieresultaten en werkopdrachten, ook onderhoud je contacten met ondersteunende afdelingen. Het is belangrijk dat je affiniteit met en kennis van vleeswaren hebt en ervaring hebt met leidinggeven in een productieomgeving.Je werkt in 2 ploegen van 6.30 – 15.30 en 15.30 – 00.30 uur, hierbij krijg je uiteraard toeslagen tijdens bepaalde werkuren.  Wat wij bieden Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverbandEen salaris gebaseerd op ervaring vanaf € 3000 tot € 3600 obv 40 uur exclusief toeslagen. Een bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkhedenReiskosten vanaf 0 km Wat wij vragen Je beschikt over MBO4 werk- en denkniveau en spreekt goed Nederlands en EngelsJe hebt affiniteit met en kennis van vleeswarenJe hebt aantoonbare ervaring in het leidinggeven binnen een productieomgevingJe hebt gevoel voor kwaliteit en bent zowel resultaatgericht als probleemoplossend. Over het bedrijf Je werkt voor een echt familiebedrijf wat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk lekker afwisselend maakt. Je werkt in leuk team met collega’s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid, zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie met de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed. Hierdoor voelt niemand zich een nummertje binnen het bedrijf, maar word je echt gehoord! Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!Salarisomschrijving3000 – 3600

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...