Faber Personeelsdiensten Is Nu Opnieuw Inhuren Voor Schilder – Faber Personeelsdiensten – Emmen

  • Emmen

Faber Personeelsdiensten

Schilder-Faber Personeelsdiensten
Schilder-Faber Personeelsdiensten
Wat jij doetIedere ochtend sta jij op met de fijne gedachte dat je weer naar werk mag. Je trekt je werkkleding aan, stapt in jouw werk bus en start de motor. Eerst even een lekkere bak koffie met je collega’s op de zaak om vervolgens naar de klus te gaan. De schilder klussen waar jij naar toe gaat vinden met name plaats in het particuliere segment. Hoe fijn is het om als schilder de droomwoning van jouw klanten te realiseren! Iedere opdracht is anders en dat is voor jou als schilder geen enkel probleem. Door de grote mate van afwisselend werk als schilder en het persoonlijke contact met de klanten vliegen jouw werkdagen voorbij. Klant blij, jij blij, toch? Ben jij het?Dan heb jij al de nodige kennis en ervaring als schilder. Mocht je hier nog niet helemaal aan voldoen, dan is dit ook geen probleem! Door middel van ons grote netwerk is er altijd een plek voor jou als schilder beschikbaar, zowel voor leerling- als volwaardig schilder. Dus neem gerust contact op, ongeacht jouw ervaring! Wat wij biedenEen uitstekend salaris conform de schilder CAO tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van jouw ervaring als schilder. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om 2 cursussen op jaar basis te volgen. Vind jij zekerheid als schilder belangrijk? Ook dan zit je bij Faber gebakken. Bij goed functioneren maak jij namelijk kans op een vast contract. Middels het grote netwerk van Faber binnen de schilders branche is er altijd een geschikte opdrachtgever bij jou in de buurt. Bij Faber krijg jij persoonlijke aandacht en een vast contact persoon. Wij helpen jou bij alles wat er geregeld moet worden. Daarnaast heb jij de vrijheid om zelf het pensioen te kiezen wat bij je past. Waar jij werktFaber is de grootste werkgever binnen de schilders branche zonder eigen projecten. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, fijn toch? Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij als schilder elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Sta je te springen om aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact op met Dennis! Tel: 06 108 856 73 E-mail: [email protected] (mailto:[email protected]) Salarisomschrijving3300

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...