Hoofd Operator Dagdienst – Olympia – Emmen

  • Emmen

Olympia

Jij verstaat als ervaren operator jouw vak en je komt goed tot jouw recht wanneer je het grotere heel in de gaten mag houden en bijsturen. Hierom ben jij die Hoofd Operator die wij zoeken Je komt te werken binnen een afdeling waar ruwe grondstoffen gemaakt worden.Je houd vanuit de controlekamer de verschillende verpakkingsmachines in de gaten. Afwijkingen storingen merk je tijdig op en je zorgt ervoor dat deze opgelost worden. Ook zorg je ervoor dat de verpakkingsmachines ingesteld worden.Daarnaast stuur je de assistent operators aan en ben je voor hen een aanspreekpunt bij vragen/problemen. Ook voor jouw collega’s op kantoor ben je een aanspreekpunt. Dit contact kan dan bijvoorbeeld gaan over lopende orders. Verder weet jij dat je als team het verste komt wanneer iedereen bereid is om samen de schouders er onder te steken. Je bent dan ook bereid om bijvoorbeeld bigbags weg te rijden of te assisteren bij andere werkzaamheden.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...