Leerling Applicateur Kitter – Olympia – Emmen

  • Emmen

Olympia

Jij beschikt over een flinke dosis technisch inzicht, je bent leergierig én vroeg opstaan is voor jou geen probleem. Dit maakt dat jij die Kitter bent die wij zoeken Voor deze functie ga jij je bezig houden met verschillende taken. Denk hierbij aan het verwerken van sanitair kitwerk, coatings, kelderafdichting en de verwerking van 2-componenten. Het gaat hier om een allround functie dus, het is van belang dat jij op de hoogte bent van verschillende technieken en toepassingen. Hierdoor kun je zelf inschatten welke materialen en technieken je nodig hebt bij een bepaalde situatie. Natuurlijk wordt niet van je verwacht dat je in het begin alle technieken al beheerst. Het bedrijf gaat de tijd nemen om jou alles te leren. Wel is het van belang dat je een leergierige houding hebt. Ben jij die ene gemotiveerde leerling die zich volledig in zal zetten om zich het vak eigen te maken? Of ben jij een ervaren Applicateur en herken jij jezelf helemaal terug in deze vacature? Bekijk dan snel de onderstaande verwachtingen en het aanbod

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...