Leerling CNC operator – Pro Industry – Emmen

  • Emmen

Pro Industry

Ben jij opzoek naar een nieuwe technische uitdaging als leerling CNC operator in de 2-ploegendienst? Wil jij een goed salaris tot wel € 2.800,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag verdienen? Jij zal naast het leren op de werkvloer intern worden opgeleid d.m.v. een buddy systeem, een buddy die je alle ins en outs van het vak gaat leren. Bij deze toonaangevende organisatie in Emmen zal je intern opgeleid worden tot CNC operator, een kans voor de toekomst. Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder Als starter binnen de maakindustrie mis je de ervaring en kennis die passen bij een CNC operator. Gedrevenheid en leergierigheid zijn kwaliteiten die jij bezit en je schroomt niet om vragen te stellen aan collega´s. Jij zal als leerling CNC operator goed begeleid worden en ingewerkt worden door je buddy. Tot je takenpakket horen de volgende werkzaamheden: Bedienen, instellen en ombouwen van de machines. Het volgen van de aangeboden opleiding. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het proces bijsturen waar nodig. Het onderhouden van de machines. Het verhelpen van kleine storingen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...