MIG/MAG Lasser – Actief Techniek – Emmen

  • Emmen

Actief Techniek

Als Mig/Mag Lasser ben jij voornamelijk bezig met het leggen van verschillende lassen voor plaatwerk of constructiewerk. Als Lasser kun je verschillende functies oppakken. Je kan aan het werk als aflasser, waar je het werk enkel aflast. Je kunt echter ook aan het werk als samensteller/ Lasser, waar jij zelf verantwoordelijk bent om het product volgens bouwtechnische tekeningen samen te stellen en vervolgens af te lassen. Ook wanneer jij het bovenstaande nog niet kan ben jij welkom voor een kop koffie op ons kantoor. Wij zijn namelijk een grote voorstander van het opleiden van vakmensen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...