Office medewerker – Louwman Group – Emmen

 • Emmen

Louwman Group

Als officemedewerker heb jij zelfstandig het beheer over uiteenlopende processen, die je tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk inricht. Dit is geen probleem voor jou, want je kunt gestructureerd werken! Excel ken je als je broekzak en dus zijn we bij jou aan het goede adres als er een analyse gemaakt moet worden. 

Wat ga je doen?
De uitdaging in deze functie zit in de vraag hoe jij de processen die je in beheer hebt zo goed mogelijk kunt stroomlijnen. Hiervoor ga je gestructureerd te werk. Je analyseert de huidige werkwijze, bedenkt een plan voor procesverbetering en implementeert de oplossing. Als het management vraagt om een analyse in Excel, dan draai jij daar je hand niet voor om. Daarnaast help jij de projectmanager bij het visueel maken van een businesss case. Ook vervul je een rol in verschillende projecten.

In deze allround functie steek je daarnaast de handen uit de mouwen op kantoor. Je voert nieuwe medewerkers in, reikt de hardware uit en bent aanspreekpunt voor leveranciers. Zijn er storingen in de systemen, dan sta jij in contact met de oplossende partij om onze medewerkers weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. 

Wie ben jij?
Je bent zelfstandig en wil graag weten hoe alles werkt. Dit geldt voor zowel voor de software, hardware en bedrijfskundige processen. Je bent leergierig en durft vragen te stellen. Daarnaast kun je de dagelijkse operatie op kantoor goed op orde brengen. Als er een nieuwe groep medewerkers begint, zorg jij voor een soepele start! Daarnaast beschik jij over: 

 • MBO-diploma in een relevante studierichtring;
 • zelfstandig in staat Excel te gebruiken op het niveau van formules en draaitabellen;
 • 0-2 jaar werkervaring, met potentie om op termijn door te groeien;
 • een rijbewijs B
 • basiskennis van bedrijfskundige processen, verkregen uit studie- of stage-ervaring;
 • probleemoplossend en praktisch in de samenwerking met collega’s en leveranciers.
   

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een aanvangssalaris vanaf  €2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een dienstverband van 28-32 uur (verspreid over 5 dagen) met standplaats Breda waarbij je afwisselend op diverse locaties werkt (regio West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland);
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen
 • een ultramoderne werkomgeving. 
   

Wil jij als Office Medewerker meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.400 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Jasmijn Boudour via 06 21357904

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...