Operator – Tempo Team – Emmen

  • Emmen

Tempo Team

Voor Draka (Prysmian) en Emmen per direct op zoek naar ervaren operators voor het werken in een 3 ploegen systeem. De verwachting is dat je voor langere tijd aan het werk kan gaan waarbij wij geen einddatum hebben. Wat bieden wij jou €19,48 met toeslagen 13e maand winstuitkering Werk voor langere tijd Vaste uren Wie ben jij Je bent een operator met technisch inzicht die de verantwoordelijkheid heeft om meerdere machines te bedienen. Dit doe je in een 3 ploegensysteem samen met andere collega’s. Waarbij het belangrijk is dat je ervaring hebt als operator binnen een productieomgeving. Hierbij zoeken wij mensen die voldoen aan de volgende eigenschappen: – ervaring als operator in een technische productieomgeving – minimaal afgeronde opleiding op MAVO – geen problemen met werken in een 3 ploegen systeem – lichamelijk in goede conditie ( in verband met het fysieke karakter van de functie) – zelfstandig kunnen werken – communicatief vaardig Wat ga je doen Als operator ben je verantwoordelijk voor het maken van voornamelijk koperen kabels voor zowel de commerciële als industriële toepassingen. In totaal zijn er 3 fabrieken op het terrein met elk hun eigen specialiteit. Kabel die gemaakt worden zijn voor laag als middenspanning en hebben een capaciteit tussen 230 en 20.000 Volt Waar ga je werken Draka (Prysmian) biedt kabels voor de installerende markt in de Utiliteit Woningbouw & Industrie, Infra- en Marine, Oil & Gas sectoren. Naast voedingskabels levert Draka ook kabels en kabelsystemen voor datanetwerken en telecominfrastructuur zoals Fiber-to-the-Home. Sollicitatie Interesse reageer dan met je cv via de Tempo-Team website. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...