Timmerman 2 – Actief Techniek – Emmen

  • Emmen

Actief Techniek

Als Timmerman 2 bij Actief werkt ben jij aankomend professional op het gebied van bouw. Als timmerman 2 hou je je bezig met bouwprojecten van fundering tot oplevering. Het leuke aan het doorlopen van alle fasen van een bouwproject is dat geen dag hetzelfde is. Je draait je hand niet om voor het maken van bekistingen in de ruwbouwfase tot het aftimmeren van woningen in de opleverfase. In een geheel nieuw project als timmerman 2 verricht jij onderhoudswerkzaamheden of bouw jij een aanbouw aan het huis van particulieren. Als Timmerman 2 ga je onder begeleiding aan het werk met: Op maat zagen en timmeren van bouwelementen; Profielen en kozijnen stellen; Het opleveren van kwalitatief goed werk; Een collegiale en behulpzame houding richting collega’s.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...