Vertegenwoordiger technische producten – WR – Emmen

  • Emmen

WR

Voor wie je gaat werken: Wij bieden technische service aan. Ben jij een enthousiaste outside sales representative? Heb je ervaring met sales? Vaste baan: Sales Engineer Werktuigbouwkunde Communicatie HBO | €2.200 – €3.400 Bij ons kom je te werken in een gezellig team. Ook is er bij ons ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast is er ook bij ons de mogelijkheid om door te groeien. Wij zijn een technisch servicebedrijf in onder andere de olie industrie, raffinaderijen en pijpleiding transport. Wat wordt er van jou verwacht?: Voor de vacature als Outside Sales Emmen HBO ga je het volgende doen: en Dagelijks ben je in het veld actief met verwerving en relatiebeheer. Daarnaast ben je eén of twee dagdelen per week op kantoor voor overleg en contact met je collega’s. Jij bent het commerciële aanspreekpunt in het veld. Aan jou de taak om de klantenkring verder uit te bouwen en bestaande relaties te versterken. Je brengt de markt in kaart, stelt vast waar kansen zitten en vertaalt deze in concrete plannen. Je maakt gebruik van je eigen netwerk en de bestaande klantenkring en je zorgt dat je steeds op het juiste moment bij (potentiële) klanten aan tafel zit. Hierin ben je creatief en altijd op zoek naar mogelijkheden om contact te krijgen of te houden. Je bent erop gericht om de klant te helpen, interesse te tonen in zijn onderneming en een goede relatie op te bouwen. Je inventariseert de behoeften en adviseert over een invulling van de behoefte.Met jouw expertise en creatief meedenken, bied je toegevoegde waarde en bouw je aan duurzame relaties. Tegelijkertijd verlies je je commerciële doel niet uit het oog. Je schat in hoe je een deal kunt sluiten en indien nodig vraag je ondersteuning aan jouw collega’s op de binnendienst. Je werkt in een klein team en dit betekent dat je zelf ook betrokken bent bij het opstellen van offertes en calculaties. Naast de opvolging van offertes, registreer je de contactmomenten in ons ERP-pakket. Bij binnenkomst van een opdracht, wordt deze door jou overgedragen aan het projectteam. Na levering ben je ook verantwoordelijk voor de aftersales. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Outside Sales, die past in deze rol. Waar jouw profiel aan moet voldoen: Relevante werkervaring van minimaal twee jaar in verkoop en werving; HBO werk- en denkniveau; Creatief om leads te vinden; Sterke affiniteit met techniek; Communicatief sterk; Doorzettingsvermogen; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en de Duitse taal; Je doet alles om zo goed mogelijk de klant te helpen. Vanuit een natuurlijke interesse ben je in staat aan te sluiten bij de behoeften van de klant en hierop in te spelen; Je bent trots op de producten die je verkoopt, bent gedreven en zelfverzekerd, maar komt niet arrogant over; Je spreekt de taal van de klanten; Graag werk je gestructureerd en je bent in staat prioriteiten te stellen en je eigen tijdsplanning te maken en te bewaken. Over de verschillende trajecten die je hebt lopen, in verschillende stadia, behoud je overzicht en zie je belangrijke details niet over het hoofd; Je kunt goed zelfstandig werken en jouw eigen leads binnenhalen en opvolgen; Je hebt de drive om te scoren en steekt de handen uit de mouwen om een deal binnen te halen; Werken in een klein team binnen een technische omgeving past bij jou. Je woont in de omgeving van Emmen, Hoogeveen, Beilen, Borger en Ter Apel. Het aanbod van deze werkgever uit Emmen: Geschat brutosalaris van €2.200 tot €3.400 per maand op basis van 40 uur in de week. Goede werksfeer en inwerktraject. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast geworden? Solliciteer: Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan Outside Sales Sales Engineer, Sales of Accountmanager. Ook Accountmanagement, Account Manager of Technische Sales zijn dingen die in dit vak ter zake doen. De balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De reisafstand voor het woon-werkverkeer is daarom ook goed om te beperken. Naast onze eigen vestigingsplaats in Emmen is ons bedrijf ook heel goed te bereiken vanuit Borger, Assen, Beilen, Stadskanaal en Hoogeveen. Daarnaast zijn Oosterwolde, Emmen, Dr en Drenthe ook prima. Solliciteer meteen door op solliciteren te klikken. Als je ook gelijk je CV meestuurt, gaan we direct voor je aan de slag. Verder kan je daarna nog extra informatie doorgeven door de vragen te beantwoorden. Wanneer er een goede match is, proberen we direct een kennismakingsgesprek te regelen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...