Verzorgende IG omgeving Emmen – Tempo Team – Emmen

  • Emmen

Tempo Team

Heb jij je diploma Verzorgende IG in de pocket(of gelijkwaardig) en wil je graag ervaring opdoen in de zorg en werken op verschillende locaties en afdelingen? Lees dan snel verder wat wij jou kunnen bieden Wat bieden wij jou ORT én eindejaarsuitkering conform CAO VVT Contractvorm en uren in overleg Werkgever waarbij werkplezier voorop staat Mogelijkheden om trainingen te volgen Uren in overleg en regie over eigen rooster Emmen en omgeving Wie ben jij Je wordt enthousiast van het werken met ouderen en haalt energie uit de glimlach van jouw cliënten; Je beschikt over een diploma Verzorgende (IG) of je zit in het laatste jaar van het MBO of HBO V; Bevoegd en bekwaam voor handelingen die jij als Verzorgende IG moet verrichten; Flexibel inzetbaar; Bereid om een VOG aan te vragen. Wat ga je doen Samen met jou gaan we kijken wat je wensen zijn en wordt ingezet bij de doelgroep en afdeling die jij wilt Daarnaast mag je zelf je uren en werkdagen bepalen. Waar ga je werken Je krijgt een contract bij Tempo Team Medisch, en gaat vervolgens aan de slag bij een zorginstelling bij jou in de omgeving. Salaris conform CAO VVT; Uren en contractvorm zijn in overleg en worden afgestemd op jouw wensen Sollicitatie Zie jij jezelf al helemaal rondlopen als verzorgende? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Wie weet drinken wij dan snel een (digitale) kop koffie. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...