Beleidsmedewerker ruimte – Maandag – Emmen

 • Emmen

Maandag

Over de functie

Het maken van een ruimtelijke indeling van de gemeente is wat je graag doet als Beleidsmedewerker Ruimte. Waar kun je wonen, waar wordt er gewerkt? Jij beslist! Ben jij recent afgestudeerd in de richting van ruimtelijke ordening, vind jij werk met een maatschappelijk belang essentieel, wil jij een vliegende start maken aan je carrière met talloze doorgroeimogelijkheden en dat allemaal met de zekerheid van een vast contract? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Ruimte?

Als Beleidsmedewerker Ruimte ga jij over de bestemmingsplannen van de gemeenten. Je stemt met externe bureau’s af hoe de plannen er inhoudelijk uit zien. Vervolgens beoordeel je de gemaakte stukken en redigeer je waar nodig. Je coördineert het proces en bent dan ook verantwoordelijk voor de uiteindelijke kwaliteit van het bestemmingsplan. Daarnaast heb je een actieve rol in het toetsen van bouwinitiatieven en hierover adviseren, zowel intern- als extern. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid over een aantal projecten en plannen, die je begeleid en aan werkt in samenwerking met andere disciplines. Immers werken steeds meer gemeenten op integrale wijze! 

Wat hebben wij jou te bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3183,33 en €4675,56 op basis van 40 uur
 • Hybride werken
 • Reiskosten vergoeding van €0,21 per gereden kilometer (ongelimiteerd)
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden
 • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Maandag® Academy (kosteloos)
 • Een leaseauto behoord tot de mogelijkheden

Functie eisen

Wat vragen wij:

 • Minimaal een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van ruimtelijke ordening en/of planologie
 • Je hebt ten minste één jaar stage/werkervaring met het begeleiden van bestemmingsplanprocedures
 • Je bent initiatiefrijk, kritisch ingesteld en staat stevig in je schoenen
 • Je bent vlot met de pen, maar ook sterk in het mondeling adviseren

Over het bedrijf

Met meer dan 4.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een vast dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in ‘verschillende keukens’ wil kijken om tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van ons netwerk? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken!

Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...