Juridisch administratief medewerker – Maandag – Emmen

 • Emmen

Maandag

Over de functie

Heb jij een afgeronde HBO of MBO-4 niveau in de juridische richting en staat kwaliteit en dienstverlening voor jou hoog in het vaandel? Heb je geen opzeg termijn, dan zoek ik jou!

Als juridisch administratief medewerker verwerk jij klantvragen. Je beoordeelt dossiers, waarbij je brede kennis van wetten en regelingen toepast. Daarbij word je ondersteund door goede systemen. Met een klantgerichte visie onderhoud jij contact met al je klanten via correspondentie of aan de telefoon en ondersteun je de klanten.

Je begint met een interne opleiding, daar maak je kennis met de systemen en leer je de regelingen en werkwijze. Theorie en praktijk wisselen elkaar af tijdens jouw voorbereiding op een interessante administratief-juridische baan en ben je klaar om daadwerkelijk het verschil te maken!

Als Juridisch administratief medewerker houd jij je ook bezig met:

 •  Resultaatgericht werken, waarbij de kwaliteit en dienstverlening voor jou hoog in het vaandel staan        
 •  Het geven en ontvangen van feedback waarbij een collegiale en proactieve houding van essentieel belang is
 •  Het onderzoeken op de juiste toepassing van verschillende wetgeving

Je maakt deel uit van het onderdeel van een mooie organisatie en samen met collega’s en partners informeer jij klanten over mogelijke veranderingen. Dit doe je digitaal waar kan en persoonlijk waar nodig.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Een echte teamplayer die denkt in oplossingen. Of je nou een denker of een doener bent, jij grijpt alle kansen die de opdrachtgever biedt als het gaat om je eigen ontwikkeling. Omdat ze een organisatie zijn die midden in de maatschappij staat. Moeiteloos verander jij mee met de veranderingen in de samenleving. Ook ben je communicatief vaardig en proactief. Kwaliteiten die je in wilt zetten om een positieve impact in de maatschappij te hebben. En je hebt:

 • een afgeronde opleiding op mbo (4 niveau) – of hbo-niveau, bij voorkeur sociaal juridisch dienstverlening;
 • relevante werkervaring;
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en prima schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
 • kennis van geautomatiseerde systemen zoals het office pakket (teams, word, excel, etc).

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een marktconform salaris van €3200 o.b.v. 40 uur;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Cursussen en trainingen op onze Academy;
 • Vakantiedagen, vakantietoeslag 8,33% en pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Persoonlijke begeleiding.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...