Algemeen Directeur – Nomilk2day B.V. – Emmen

  • Emmen

Nomilk2day B.V.

Jellice Pioneer Europe B.V. in Emmen is de meest recente gelatinefabriek in Europa. Ontworpen volgens de hoogste up-to-date normen, maar ook gebaseerd op de traditie en technologie van een gerenommeerd bedrijf. Sinds 1941 ervaren in de productie van hoogwaardige gelatine en collageen. In de fabriek in Nederland zijn ze exclusief toegewijd aan het produceren van gelatine voor de voedingsmiddelen industrie. De gelatine wordt over de hele wereld verkocht en in veel applicaties gebruikt zoals; snoep, desserts, zuivel, vlees, dranken.
Voor wie?

Als onderdeel van de Jellice Group, die wereldwijd 5 fabrieken heeft, ga jij als Algemeen Directeur voor de locatie in Nederland jouw visie vertalen naar een nóg succesvollere productie van hoogwaardige gelatine en collageen.

Wat ga je doen?

Als Algemeen Directeur bij Jellice Pioneer Europe ben jij verantwoordelijk voor het financieel, commercieel en operationele beleid van de organisatie en stuur je zowel direct als indirect circa 100 fte aan. Je ontwikkelt een duidelijke toekomstgerichte visie waarbij de focus ligt op het behalen van gezonde financiële resultaten en het optimaliseren van productieprocessen, met als doel de productiehoeveelheid en kwaliteit te verhogen. Daarnaast ben jij de verbindende factor binnen de organisatie die een sterke impuls weet te geven aan de cultuurverandering.

Taken en verantwoordelijkheden:

Vertalen van strategie naar heldere en duidelijke doelstellingen, formuleren business en financiële KPI’s

Bevorderen van een cultuur waar op strategisch, tactisch en operationeel niveau adequate marktontwikkelingen worden omgezet in kansen

Ontwikkelen van een sterk managementteam

Richten op het behalen van gezonde financiële resultaten en optimaliseren van productieprocessen met als doel het verhogen van de productiehoeveelheid en kwaliteit

Stimuleren van contiuous improvement in alle lagen van de organisatie om de performance te verhogen

Organiseren van vergaderingen met onder meer aandeelhouders en optimaliseren van (financiële) managementrapportages en automatisering

Het aanbod

Jellice biedt een uitdagende functie in een laagdrempelige en dynamische organisatie. Korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast kan je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kandidaat profiel

Als Algemeen Directeur bij Jellice Pioneer Europe weet jij positieve veranderingen te realiseren en jouw collega’s hierin mee te nemen. Je beschikt over uitstekende leiderschapskwaliteiten en weet veranderingen in de organisatie te leggen. Jouw collega’s omschrijven jou als een verbinder.

Functie-eisen:

Afgeronde hbo/wo-opleiding richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie of anders relevant

Aantoonbare relevante succesvolle werkervaring in een vergelijkbare functie

Sterke operations/productie achtergrond

Succesvol in (change)management, continue verbeteringen en het up-to-standard brengen van organisaties, bij voorkeur in de (internationale) levensmiddelensector

Relevante ervaring met groeistrategieën

Uitstekende beheersing van Nederlands, Engels en Duits

Standplaats

Emmen

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...