Assistent elektromonteur – Randstad – Emmen

  • Emmen

Randstad

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als assistent elektromonteur? Heb je minimaal een Mbo- opleiding, niveau 2 elektrotechniek. Dan is deze functie met veel variatie in projecten en werklocaties, de baan voor jou Je ondersteunt en werkt samen met ervaren monteurs in Noord-Nederland. Bij Verwater zijn er diverse doorgroeimogelijkheden aanwezig en niet geheel onbelangrijk een jaarlijkse zomerbbq Is je interesse gewekt? Lees snel verder voor meer informatie wat bieden wij jou Grote technische industriële dienstverlener Doorgroeimogelijkheden Variatie in werklocatie, projecten & werkzaamheden Vaste baan Dagdienst Opleidingsmogelijkheden wie ben jij Als assistent elektromonteur beschik jij over de volgende eigenschappen en voldoe je aan deze functie-eisen: Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek of vergelijkbaar, minimaal niveau 2. Zelfstandig kunnen werken vanaf tekening; Een VCA-certificaat (basis) en hoogwerker certificaat of je bent bereid dit te behalen. In bezit van rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer. Veilig kunnen werken, waarbij de procedures en voorschriften over veiligheid bovenaan aan je prioriteitenlijst staan. Je bent klant- en resultaatgericht. wat ga je doen Tijdens jouw werkdag bij Verwater verricht jij de volgende werkzaamheden: Elektrische werkzaamheden betreffende licht-, kracht- en data-installaties en meet-, besturings- en regelinstallaties; Je legt goed en veilig (onderdelen van) installaties aan en assembleert deze; Je verzorgt onderhoud aan de installaties volgens een door de klant aangereikt programma; Je onderzoekt storingen en stelt hiervan de oorzaak vast; Je controleert en test technische installaties volgens de geldende normen; Je doet voorstellen voor de aanpassing van preventieve onderhoudsprogramma’s of vervangingsvraagstukken; Je verzorgt de beschikbaarheid van de benodigde middelen, materialen, apparatuur e.d. zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd. waar ga je werken Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Er werken wereldwijd ruim 1.000 mensen voor Verwater. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de basis van het succes van deze interessante werkgever. Binnen Verwater Industrial Services omvat het dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noordoost-Nederland werken ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. Verwater werkt voor klanten in bijna alle sectoren, waaronder olie & gas, chemie, food,& pharma. sollicitatie Nog enkele vragen over deze vacature? Bellen of appen voor meer informatie mag op 06-18262422. Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar lijkt deze baan je wel helemaal het einde? Wil je meer informatie over werken en leren via onze Randstad (vak)opleidingsmogelijkheden. Neem dan contact op met Angelique van der Veen via 0627852668 of Klaske Jonker 0620014318 technieknoordoost Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...