Leerling Hovenier – HoveniersVacature – Emmen

  • Emmen

HoveniersVacature

Het bedrijf

Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Emmen. Het bedrijf houdt zich bezig met tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestratingen. Daarnaast voert het bedrijf ook de volgende werkzaamheden uit: boom onderhoud, funderingen uitgraven en het bouwen van aanlegsteigers. Ook het aanleggen van vijvers en het bouwen van buitenverblijven en overkappingen kun je aan het hoveniersbedrijf overlaten.

De baan

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een startend hovenier. In deze functie ben je verantwoordelijk voor aanleg- en/of onderhoudswerkzaamheden bij particuliere en zakelijke klanten. We zoeken iemand met een nuchtere kijk op de wereld en een no-nonsense mentaliteit. Je komt te werken met een vakbekwame hovenier. Omdat je het visitekaartje bent voor het bedrijf is het belangrijk dat je netjes bent en beschikt over een representatieve werkinstelling.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een B-rijbewijs (BE is pré);
Je bent in fysiek goede conditie;
Passie voor groen;
Je beheerst Nederlands in woord en geschrift;
Werkervaring als hovenier (pré);
Mbo werk- en denkniveau;
Je hebt een opleiding in de groensector afgerond (pré).

Wij bieden

Werken in de frisse buitenlucht;
Mooie startersfunctie;
BBL Traject indien nodig;
Nette arbeidsvoorwaarden;
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
Marktconform salaris.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Manon Broersen op telefoonnummer 0341-437033. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...