Technicus Werktuigbouwkunde – Randstad – Emmen

  • Emmen

Randstad

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als technicus werktuigbouwkunde waarbij er veel variatie zit in de projecten en werklocaties. Je krijgt tijdens je werk begeleiding van echte vakmannen. Bij Verwater zijn er diverse doorgroeimogelijkheden aanwezig en niet geheel onbelangrijk een jaarlijkse zomerbbq Is je interesse gewekt? Lees snel verder voor meer informatie wat bieden wij jou Een goed salaris Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden Werken in een groeiende en dynamische omgeving Een gezellig team met leuke collega’s Ruimte voor eigen idieeën en zelfstandigheid Een uitdagende functie wie ben jij Wie ben jij als technicus werktuigbouwkunde en wat breng jij mee voor deze functie: Een afgeronde Mbo-opleiding minimaal niveau 3 in een technische richting; Meerdere jaren relevante werkervaring; Het hebben van kennis en ervaring binnen de industrie is een must; Je bent zelfstandig, communicatief vaardig en hebt oog voor detail; Je bent resultaatgericht en hebt een hands-on mentaliteit; Je bent flexibel, energiek en gedreven; Je bent in het bezit van rijbewijs B. wat ga je doen In de functie van technicus werktuigbouwkunde ga jij je voornamelijk bezig houden met het volgende: Het zelfstandig kunnen uitvoeren van revisies, reparaties en onderhoud aan aandrijvingen en pompen; Het verzorgen van onderhoud aan installaties volgens een door de klant aangereikt programma; Het sturen van collega’s waar dit nodig is: je bent een vraagbaak voor de afdeling; Het onderzoeken van storingen en het vaststellen van de oorzaak; Het controleren en testen van technische installaties volgens de van toepassing zijnde normen; Het doen van voorstellen voor aanpassing van onderhoudsprogramma’s of vervanging hiervan; Het verzorgen van beschikbaarheid van benodigde middelen, materialen, apparatuur e.d. zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd; Het werken volgens regels en voorschriften van VGM. waar ga je werken Verwater is een toonaangevende technisch dienstverlener die totaaloplossingen biedt voor industriële installaties. Opgericht in 1922 en vandaag de dag werken er ruim 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn is de basis van het succes Binnen Verwater Industrial Services omvat ons dienstenpakket E&I, engineering, industriële automatisering, mechanisch onderhoud (rotating & piping), de revisie van kleppen en afsluiters, shutdowns, projectmanagement, inspecties, kalibraties en continue verbetering van de productieprocessen en projecten. In Noordoost-Nederland behalen wij dit met ruim 150 medewerkers vanaf de locaties Groningen, Delfzijl, Emmen en Hengelo. We werken voor klanten in bijna alle sectoren waaronder olie & gas, chemie, food, feed & pharma. sollicitatie Nog enkele vragen over deze vacature? Bellen of appen voor meer informatie mag op 06-18262422. Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar lijkt deze baan je wel helemaal het einde? Wil je meer informatie over werken en leren via onze Randstad (vak)opleidingsmogelijkheden. Neem dan contact op met Angelique van der Veen via 0627852668 of Klaske Jonker 0620014318 technieknoordoost Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...