Allround medewerker technische dienst – Randstad – Emmen

  • Emmen

Randstad

Hé techneut! Voel jij je aangesproken? Lees dan verder! Bij Vandaglas in Emmen zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de technische dienst. Een fulltime job in de 3-ploegen, met kans op een vaste baan. Vandaglas is dé glasspecial in bouwglas van Nederland. Ervaring in de techniek is een pré, maar willen leren en ontwikkelen is minstens zo belangrijk!wat bieden wij jouUitdagende en afwisselende baanGezellige werksfeer met collega'sJe gaat werken in de drie ploegenVanaf €12,40 bruto per uur, exclusief toeslagenKans op een vaste baanwie ben jijIn je vrije tijd ben je graag aan het sleutelen. Maar heb je ook ervaring in het werkveld in de techniek. Daarnaast heb je een afgeronde MBO-4 opleiding in de techniek. Je bent een echte teamplayer!Je bent dan ook iemand die graag aan machines sleutelt;Je hebt veel verstand van mechanica, pneumatiek en elektrotechniek;Je bent daarom te omschrijven als een collega die initiatieven neemt en een echte teamplayer is;Je kunt goed werken met MS Office;Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 4 richting besturings- of elektrotechniek;Je hebt al de nodige ervaring als storingsmonteur in een industriële omgeving.wat ga je doenJe komt in het team van de technische dienst van Vandaglas. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhoud van de machines. Daarnaast ben je bereid om samen met je collega's de kwaliteit te verbeteren. Ook zul je achter de computer zitten om te plannen en te registreren.Je bent onder andere verantwoordelijk voor een zo goed mogelijk beheer en onderhoud van de machines met als doel een veilige en betrouwbare werkomgeving te behouden, waarin efficiënt gewerkt kan worden;In samenspraak met de operatoren en productieleiding zal je de kwaliteit van onze productie verder verbeteren;Verder plan en registreer je alle onderhoudswerkzaamheden, periodieke keuringen en inspecties;waar ga je werkenVandaglas is een transformatie en distributienetwerk van bouwglas. In Nederland is het één van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glasspecials. Binnen Vandaglas heerst een open en betrokken cultuur. Wanneer je aan de slag gaat bij Vandaglas, zal je merken dat er een ontspannen sfeer heerst onder collega’s. Het is een platte organisatie. Waar het heel normaal is om zo bij iemand binnen te lopen om een vraag te stellen of een praatje te maken. Samenwerken is het sleutelwoord!sollicitatieIs je interesse gewekt door onze vacature maar voldoe je niet helemaal aan het profiel? Aarzel dan niet en solliciteer direct via de site. We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze vacature! Hierna zullen we telefonisch contact met je op nemen om de verdere stappen te bespreken. Heb je nog vragen? Stel deze dan via telefoonnummerof Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...