Bijbaan Schoonmaak medewerker apotheek – Asito – Emmer-compascuum

Asito

Laat jij deze apotheek aan de Spil weer stralen ? Wij zoeken iemand die drie uurtjes per week de schoonmaak werkzaamheden verzorgt van de apotheek. De werktijden zijn tussen 08:00 – 17:00 uur. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.Totaal werk je hier dus 3 uur per week! Wil jij snel aan de slag? Solliciteren kan via de knop!

Uren: 3 uur per week
Plaats: EMMER-COMPASCUUM

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Bijbaan Schoonmaak medewerker apotheek die we zoeken is verantwoordelijk voor:

Algemene schoonmaak werkzaamheden in een apotheek;
Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen maar wij leren het je natuurlijk ook graag; Je vindt het leuk om zelfstandig te werken; Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal; Het verkrijgen van een VOG is voor jou geen probleem.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €11,83 – €13,50 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Vastigheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt deze omgezet naar onbepaalde tijd; 25 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; Goede pensioen regeling; Kortingen op diverse verzekeringen; Eindejaarsuitkering van 4,5% conform de cao.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Bente de Jong, [email protected]
Solliciteren kan tot en met zondag 26 maart 2023

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht. We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Met meer dan 10.000 medewerkers, met ruim 100 verschillende nationaliteiten, ligt de basis bij onze mensen. Wij omarmen ongelijkheid. Niet in behandeling, salaris of ons personeelsbeleid. Maar juist in verschillende karakters, achtergronden, opleidingen en inzichten. We omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. De verschillen tussen onze mensen maken ons juist beter en zorgen voor plezier. Samen zijn we Asito. Samen en schoon.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...