Ict Beheerder – Visolity – Emmen

  • Emmen

Visolity

Functieomschrijving Visolity is een regionale speler in Emmen die al jarenlang ervaring heeft met het ontwerpen, installeren, implementeren, migreren, onderhouden en hosten van complexe infrastructuren. Wij kennen de uitdagingen en vraagstukken van klanten maar al te goed, en ontwikkelen hiervoor innovatieve ICT-oplossingen. Dit zijn meestal maatwerkoplossingen die bestaan uit een mix van hardware, software en diensten. Naast installatie en implementatie van IT-infrastructuren bieden wij ook andere services en beheeractiviteiten aan onder de naam PlatformOne, waar jij als ICT beheerder een belangrijke rol in vervult. Jij ondersteunt onze klanten, zorgt ervoor dat hun bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en draagt in grote mate bij aan de klanttevredenheid. In deze baan werk je aan de complexe ICT-omgevingen van onze klanten. Je voert dagelijks beheerwerkzaamheden op afstand uit, houdt periodieke controles en werkt ook aan zaken omtrent onze PlatformOne klanten. Deze rol van ICT beheerder is vrij breed, dus je kunt veel afwisseling in je werk verwachten. Zo werk je bijvoorbeeld ook aan: het adviseren van klanten over beheerde omgevingen, analyseren en oplossen van storingen, signaleren van behoeften van klanten en het ondersteunen van onze servicedesk.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...