Kwaliteitsmedewerker – Timing Uitzendbureau B.V. – Emmen

  • Emmen

Timing Uitzendbureau B.V.

Als kwaliteitsmedewerker in Emmen ondersteun je de kwaliteitsmanager bij het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de producten en het bijhouden van de kwaliteitsdocumentatie. Je voert visuele controles uit en voert metingen en testen uit om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van kwaliteitsrapporten en het uitvoeren van analyses.

Jij hebt een kritisch oog en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om op een constructieve manier feedback te geven.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...