Logistiek planner – Timing Uitzendbureau B.V. – Emmen

  • Emmen

Timing Uitzendbureau B.V.

Als logistiek planner in Emmen ben je verantwoordelijk voor het plannen van de logistieke operatie, waaronder het inplannen van transporten en het afstemmen van leveringen met klanten en leveranciers. Je houdt de voorraad nauwlettend in de gaten en zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde logistieke planning. Je werkt hierbij nauw samen met je collega en andere afdelingen binnen het bedrijf.

Jij hebt een goed gevoel voor timing en prioriteiten, en ben je in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken. Je bent analytisch ingesteld en werk jij kant- en servicegericht. Binnen deze functie is hoef je geen jaren ervaring te hebben. Binnen dit bedrijf krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...