Magazijnmedewerker – Start People – Emmen

  • Emmen

Start People

Over de functie

Kent het magazijn geen geheimen meer voor jou en heb jij de benodigde ervaring? Wil jij daarnaast €13,99 bruto in het uur verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als magazijnmedewerker heb jij een breed takenpakket, dit gaat van orderpicken, tot laden en lossen en vrachtverwerking. We beginnen bij het begin, als orderpicker regel jij dat zowel voor intern als extern gebruik alle orders worden verzameld. Deze orders maak je vervolgens verzendklaar en jij zorgt ervoor dat de correcte verzenddocumentatie aanwezig is. Naast het orderpicken behoort het laden en lossen ook tot jou werkzaamheden. Deze werkzaamheden ga jij onder andere uitvoeren op een heftruck. Als heftruckchauffeur zal jij nauwkeurig te werk gaan, zodat de klanten alle orders goed ontvangen. De binnengekomen goederen ga je vervolgens controleren op de juiste aantallen en of er schade is. Is er een match tussen de producten en de pakbon? Dan zorg jij ervoor dat alle goederen netjes worden opgeruimd in het magazijn. Uiteraard boek jij ook alle goederen in zodat alles correct in het systeem staat. Tegelijkertijd houd jij een oogje in het zeil om te voorkomen dat er manco’s ontstaan. Naast al deze werkzaamheden zorg jij er ook voor dat het magazijn opgeruimd en netjes blijft.

Is een combinatie tussen logistieke- en administratieve taken echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat we bieden

Naast een veelzijdige baan en een fijne werkomgeving biedt onze opdrachtgever jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2100,- en €2400,- op basis van leeftijd en ervaring;
  • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd;
  • Kans op overname bij goed functioneren.

Heb jij je werkschoenen al klaar staan en ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaande button, stuur een e-mail naar [email protected] of bel 0591-664900!

Functie-eisen

Als expeditie medewerker ben jij iemand die het overzicht weet te behouden en ben je organisatorisch sterk. Daarnaast ondersteun je het team en neem jij je verantwoordelijkheid.

Verder breng je mee:

  • Een afgeronde logistieke opleiding niveau 3 of 4 is een pré;
  • Jij bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • Passende ervaring in de logistiek;
  • Kennis van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Groeiend, internationaal, gevestigd in Emmen en onderscheidend in het maken van verpakkingsmachines, dat is waar dit bedrijf voor staat. Als ontwerpers en makers van verpakkingsmachines worden de machines binnen het bedrijf volledig zelf gemaakt, vanaf de eerste onderdelen tot het eindproduct. Jij bent hierin een grote spil, want jij zorgt ervoor dat iedereen de onderdelen krijgt die benodigd zijn. Het team waarin je komt te werken bestaat uit gezellige en nuchtere mensen, dit past ook goed bij het bedrijf. Omdat het bedrijf is gevestigd in Emmen, zijn ze goed bereikbaar vanuit Hoogeveen en Coevorden.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van deze innoverende organisatie? Kijk dan snel verder.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...