Mechatronicus – Randstad – Emmen

  • Emmen

Randstad

Heb jij een afgeronde opleiding elektrotechniek, mechatronica en/of werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature van mechatronicus bij Combimac wat voor jou!wat bieden wij jouSalaris tussen de € 2628 en € 3559 euro per maandOntwikkelingsmogelijkhedenInformele werksfeerFulltime functie. Parttime in overleg.Optie om direct op contract te komen bij CombimacKeuze in werkroosterwie ben jijWat heb je nodig voor deze functie?Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 4 of Hbo-opleiding elektrotechniek, mechatronica en/of werktuigbouwkunde;Kennis van technisch Engels in woord en geschrift;Kennis van meetapparatuur.wat ga je doenJij gaat werken op het lab van Combimac. Op deze afdeling worden motoren getest op elektro en mechanisch gebied. Als mechatronicus maak je elektrische berekeningen voor elektromotoren en stel je hier testprotocollen voor op. Daarnaast zul je alles rapporteren in een data-acquisitiesysteem.waar ga je werkenJij gaat werken bij Combimac. Combimac ontwerpt, fabriceert en verkoopt een speciaal assortiment van hoogwaardige elektromotoren en industrieventilatoren. Combimac is meer dan 100 jaar oud en internationaal georiënteerd. Hun unieke producten bieden de oplossing voor technisch uitdagende vragen die klanten stellen. Zoals schokvaste, PM en laagmagnetische elektromotoren die in onderzeeërs, mijnenvegers en fregatten wereldwijd worden gebruikt.sollicitatieNog enkele vragen over deze vacature? Bellen of appen voor meer informatie mag op.Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar lijkt deze baan je wel helemaal het einde? Wil je meer informatie over werken en leren via onze Randstad (vak)opleidingsmogelijkheden. Neem dan contact op met Angelique van der Veen viaof Klaske Jonker#technieknoordoost Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...