Netwerkbeheerder – Treant Zorggroep – Emmen

  • Emmen

Treant Zorggroep

Functieomschrijving Er is bijna geen sector waarin de behoefte aan ICT-innovaties zo actueel is als in de zorg. Bij Treant hebben we een unieke combinatie van care en cure waardoor we de komende jaren op het gebied innovatie niet stil zitten en grote ambities hebben. Als Netwerkbeheer speel je heb je een belangrijke rol op de afdeling ICT. Het netwerk is namelijk de ruggengraat van de Infrastructuur Je beheert samen met een team van 6 collega’s de LAN netwerken van de 3 ziekenhuislocaties en de 17 care locaties. Daarnaast is het team ook verantwoordelijk voor het WAN waarmee de ziekenhuizen met elkaar zijn verbonden en de 17 care locaties verbinding hebben met de centrale infrastructuur. In 2021 is het netwerk van de 3 ziekenhuislocaties vervangen voor een State of the Art netwerk en gaan we het komend jaar alle mogelijkheden en vernieuwingen van dit nieuwe netwerk verder uitbouwen. Als netwerkbeheerder ben je daarnaast samen met je collega’s verantwoordelijk voor de Firewalls, Infoblox en de Application Firewall. Kortom: als Netwerkbeheerder ben je onmisbaar in het team van Infrastructuur.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...