Assemblagemedewerker – Olympia – Emmen

  • Emmen

Olympia

Jij bent iemand die snel kan schakelen en jij bent in staat om flink aan te pakken. Dit maakt dat jij die Assemblagemedewerker bent waar wij naar op zoek zijn Binnen deze functie houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Dit doe je veelal met behulp van computergestuurde machines. Zo zorg jij er met behulp van de machine voor, dat de kaders om de glasplaten geplaatst worden. Je pleegt hierbij controle op de kwaliteit en grijpt in als dit nodig is. Ook het invoeren van orders in het systeem neem jij voor jouw rekening. Op het moment dat je bent ingewerkt, zal het bedrijf je steeds meer meenemen in het aanleren van nieuwe processen. Uiteindelijk houd je meerdere machines tegelijkertijd in de gaten. Ben jij die Assistent Operator die wij zoeken? Bekijk dan snel de onderstaande eisen en het aanbod

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...