Servicecoördinator – Eminent Groep – Emmen

  • Emmen

Eminent Groep

Sta jij graag in contact met mensen, heb je affiniteit met de bouw en ben je een kei in plannen? Dan is dit wellicht jouw volgende baan Deze opdrachtgever is op zoek naar een gedreven servicecoördinator beheer en onderhoud. In deze functie ben jij hét aanspreekpunt van de klant, maar ook van jouw collega’s in het veld. Nadat jij een klant te woord hebt gestaan plan jij een afspraak in. Klanttevredenheid staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel. Het is van belang dat je oplossingsgericht ingesteld bent en snel kunt schakelen. Het kan voorkomen dat de planning niet zo verloopt als dat jij van te voren hebt bedacht. Het snelle schakelen komt hierbij goed van pas en dan weet jij zo’n situatie om te draaien in een mooie kans

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...