Storingsmonteur Technische Dienst – Olympia – Emmen

  • Emmen

Olympia

Jij beschikt over een flinke dosis technisch inzicht en jij verstaat jouw vak als monteur. Dit maakt dat jij de storingsmonteur bent waar wij naar op zoek zijn Binnen deze functie draag jij de medeverantwoordelijkheid voor onderhoud en optimaal behoor van de verschillende machines bij het bedrijf. Zo houd jij je dagelijks bezig met het opsporen en oplossen van verschillende storingen. Je stemt zelf al welke gereedschappen/onderdelen je nodig hebt en bestelt nieuwe indien nodig. Ook het uitvoeren van (periodieke) keuringen en inspecties behoren tot jouw werkzaamheden. Verder zorg je ervoor dat de planning en de gedane onderhoudswerkzaamheden in het systeem geregistreerd worden. Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken? Bekijk dan ook snel de onderstaande eisen en het aanbod

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...