Uitvoerder grootbouw – Eminent Groep – Emmen

  • Emmen

Eminent Groep

Als uitvoerder grootbouw projecten heb je de verantwoordelijkheid om het project in goede banen te leiden. Je stuurt verschillende timmerlieden en onderaannemers aan en coördineert de bouwplaats. Je bewaakt de planning, manurenbewaking, de kwaliteit en de veiligheid van het project. Daarnaast verzorg je ook het afroepen van materiaal/materieel. Je registreert relevante gegevens als bestede manuren, keuringen, afspraken en tekent leverbonnen/ afrekenstaten. Je bent bij de bouwvergaderingen aanwezig en levert het project op aan de opdrachtgever. Oftewel, als uitvoerder ben je volledig verantwoordelijk voor de jou aangewezen projecten.

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...