Verfspuiter – Olympia – Emmen

  • Emmen

Olympia

Heb jij eerder als verfspuiter gewerkt en ben je per direct beschikbaar? Scroll dan verder, want mogelijk heb jij snel een nieuwe baan Voor onze opdrachtgever in Emmen zoeken wij een Verfspuiter. In deze functie ga jij je bezig houden met het spuiten van elektromotoren en ventilatoren. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van de juiste laagdiktes. Gedurende de werkzaamheden houd jij rekening met de geldende werkprocedures en veiligheidsvoorschriften. Ook zorg jij zelf voor het schoon en veilig houden van je werkplek

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...