Werkvoorbereider civiel – Eminent Groep – Nieuw-amsterdam

Eminent Groep

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en organisatie rondom de diverse projectwerken binnen het bedrijf De projecten zijn divers van aard, waar je vanuit de voorbereiding naar ‘buiten’ toe werkt en de vertaalslag maakt richting je uitvoerende collega’s. Daarnaast ben je geregeld te vinden op projectlocaties omtrent voortgangsbewaking Wat ga jij onder andere doen? Voorbereiden van de uitvoeringswerkzaamheden Opstellen projectplanningen/werkplannen Opstellen van afwijkingen en meer/minderwerkoverzichten Overdracht naar uitvoering en voortgangsbewaking werkzaamheden Ondersteunen binnen tenders en projectleider

Lees hier meer…

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je nl.whatjobs.com.

Deel deze vacature:


Wil je geen vacature meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 x per week de nieuwste vacatures in Emmen in je mail. Klik hier om je in te schrijven...